Aynı Gün Kargo Çıkışı
1500 TL üzeri kargo bedava
Kredi Kartına Taksit imkanı
Aynı Gün Kargo Çıkışı
1500 TL üzeri kargo bedava
Bitkisel Gliserin (Vg-Vegetable Glycerin)

Bitkisel Gliserin (Vg-Vegetable Glycerin)

Bitkisel gliserin nedir ne işe yarar?

Gliserin, nemlendirme özelliği ile cildi nemli tutup, kırışıklıkları ve çatlakları önlemeye yardımcı olarak cildin genel sağlığını iyileştirir. Diğer yandan antiseptik etkileri de sedef hastalığı, tırnak bakımı ve ağız yaralarının iyileşme sürecini hızlandırmaya yardımcı olur.  


Bitkisel gliserin nerelerde kullanılır?

   El kremi, losyon gibi kişisel bakım ürünlerinde nemlendirici olarak kullanılır. Çoğu diş macunu, ağız gargaraları, cilt bakım ürünleri, traş kremleri, saç bakım ürünleri gliserin içerir. Sabunculukta ikinci madde olarak kullanılır.  



Bitkisel gliserin içinde ne var?

Doğal yollardan elde edilen gliserin bitkisel yağlar, hayvansal yağlar veya her ikisinin karışımı olabilir. Bitkisel yağlardan elde edilen gliserine bitkisel veya vegetable gliserin denir. Bitkisel gliserin palm yağı, hindistan cevizi yağı, hurma yağı yada zeytin yağı gibi bir çok farklı yağ çeşidinden üretilebilir.  

Kaç çeşit gliserin var?


Şeker alkolü toksik özellikler barındırmadığından sarhoş edici etkiye sahip değildir. Saflık derecesi oldukça yüksektir. Bünyemizde 12 farklı Gliserin markası ve ürünleri bulunmaktadır. Bunlar; Merck Gliserin,Avoria Gliserin, Wilmar Gliserin, Sigma Aldirich Gliserin, Evyap Gliserin, Carlo Erba Gliserin, Oxiteno (Oxi) Gliserin, Vance Gliserin,IOI Gliserin,Tfa Gliserin,ve Chemnovatic gliserindir.